Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet twarogowy z datkiem papryki
Kroki postępowania
Masło stopić i ostudzić. Twaróg zmielić. Papryki dokładnie oczyścić i drobno posiekać.
![Krok 1 - Pasztet twarogowy z datkiem papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-twarogowy-z-datkiem-papryki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet twarogowy z datkiem papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-twarogowy-z-datkiem-papryki2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet twarogowy z datkiem papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-twarogowy-z-datkiem-papryki3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet twarogowy z datkiem papryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-twarogowy-z-datkiem-papryki4-2.jpg)
twaróg | 70 dag |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
papryka | 4 szt/zielona |
brokuł | 1 szt |
oliwki zielone | 3/4 szklanki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
pieprz | smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: