Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet wegeteriański
Kroki postępowania
Fasolę namoczyć dzień wcześniej, następnie ugotować do miękkości i zmielić.
![Krok 1 - Pasztet wegeteriański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wegeterianski1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet wegeteriański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wegeterianski2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet wegeteriański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wegeterianski3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet wegeteriański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wegeterianski4-2.jpg)
fasola Jaś | 2 szklanki |
cebula biała | 2 szt. |
pieczarki | 30 dag |
bułka czerstwa | 2 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
olej | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: