Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z ciecierzycy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z ciecierzycy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-ciecierzycy4-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z ciecierzycy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-ciecierzycy5-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z ciecierzycy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-ciecierzycy6-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z ciecierzycy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-ciecierzycy7-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z ciecierzycy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-ciecierzycy8-2.jpg)
ciecierzyca | 80 dag |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
olej | 1 łyżka |
bułka czerstwa | |
mleko | 1/2 szkl |
siemię lniane | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tymianek | |
Kminek mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: