Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cukinii81-2.jpeg)
![Krok 2 - Pasztet z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cukinii82-2.jpeg)
![Krok 3 - Pasztet z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cukinii83-2.jpeg)
Pieczemy ok. godziny
![Krok 4 - Pasztet z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-cukinii84-2.jpeg)
cukinia | 3 szklanki startej |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej | 0,5 szklanki |
jajko | 3 szt |
cebula | 2 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
margaryna | do smarowania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: