Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z groszku i szynki
Kroki postępowania
Bułkę namoczyć w odrobinie mleka, następnie odcisnąć i zmielić razem z szynka.
![Krok 1 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki4-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki5-2.jpg)
![Krok 6 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki6-2.jpg)
![Krok 7 - Pasztet z groszku i szynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-groszku-i-szynki7-2.jpg)
szynka z kurczaka | 30 dag |
groszek zielony | 60 dag/może być mrożony |
masło | 1/4 kostki |
mąka | 3 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
bułka | 1 szt. |
jajko | 4 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: