Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z orzechami włoskimi
Kroki postępowania
laurowe,ziele angielskie. Całość gotować na wolnym ogniu pod przykryciem,aż mięso będzie miękkie. Następnie wyjąć warzywa, mięso,usunąć liście laurowe i ziele angielskie. Do wywaru dodać wątróbkę i gotować 7 minut. Wyjąć wątróbkę wywar przecedzić.Wystudzone mięso i warzywa zmielić 3 razy w maszynce do mielenia mięsa, potem ucierać kolejno wbijając jajka i wlewając po kilka łyżek wywaru.
![Krok 1 - Pasztet z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-orzechami-wloskimi3-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-orzechami-wloskimi2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-orzechami-wloskimi1-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z orzechami włoskimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-orzechami-wloskimi0-2.jpg)