Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z selera
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-selera28-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-selera29-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-selera30-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-selera31-2.jpg)
![Krok 5 - Pasztet z selera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-selera32-2.jpg)
seler | 0,75 kg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
masło | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 szklanka |
jajko | 3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,75 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: