Składniki:
filet z łososia | 20 dag |
Filety z leszcza | 20 dag |
bulion warzywny | 1 l. |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
jajko | |
śmietana 12% | 3 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
karp | 20 dag filet |
filet z łososia | 20 dag |
Filety z leszcza | 20 dag |
bulion warzywny | 1 l. |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 3 łyżki |
jajko | |
śmietana 12% | 3 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
karp | 20 dag filet |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: