Przepis i sposób przygotowania na: Pęczak duszony w jarzynach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach1-2.jpg)
![Krok 2 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach2-2.jpg)
![Krok 3 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach3-2.jpg)
![Krok 4 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach4-2.jpg)
![Krok 5 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach5-2.jpg)
![Krok 6 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach6-2.jpg)
![Krok 7 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach7-2.jpg)
![Krok 8 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach8-2.jpg)
![Krok 9 - Pęczak duszony w jarzynach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/peczak-duszony-w-jarzynach9-2.jpg)
kapusta pekińska | biała część 350 g |
marchewki | 2 średnie |
pieczarki | 5-6 dużych |
olej roślinny | 2-3 łyżki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Kminek cały Prymat | 1/3 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
kasza pęczak | 200 g |
gorąca woda | |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: