Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z rucolą i brązowym ryżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pekińska z rucolą i brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-rucola-i-brazowym-ryzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pekińska z rucolą i brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-rucola-i-brazowym-ryzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pekińska z rucolą i brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-rucola-i-brazowym-ryzem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pekińska z rucolą i brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-rucola-i-brazowym-ryzem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pekińska z rucolą i brązowym ryżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinska-z-rucola-i-brazowym-ryzem5-2.jpg)
kapusta pekińska | 0.5 sztuki |
ryż brązowy | 0.5 woreczka |
kukurydza w puszce | 0.5 sztuki |
rukola | 2 garście |
jogurt naturalny | |
kolendra mielona | 1\3 łyzeczki |
sezam | 0,5 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: