Przepis i sposób przygotowania na: Penne na ciepło z tuńczykiem i oliwkami
Kroki postępowania
Podajemy na ciepło.
Smacznego!
makaron penne | 400 gram |
oliwka bez pestek | 80 gram |
cebula biała | 1 szt |
masło | 50 gram |
pomidor | 3 szt |
pomidor pelati | 1 puszka |
ser mozarella | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
papryczka chili | 1 szt |
cytryna | 1 szt |
sól do smaku | |
cukier | 1 łyżeczka |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: