Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane16-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane17-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane18-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane19-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane20-2.jpg)
pieczarki | 15 średnich szt |
mozzarella w kulce | 1 |
papryczka chili | 1 |
czosnek | 4 ząbki |
oliwki czarne Smak | 16 szt |
ser żółty starty | 2 łyżki |
pomidory suszone Smak | 6 szt |
salami | 100 g |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: