Składniki:
pieczarki | 30 dag |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
papryka konserwowa | 1 połowka |
rzodkiewka | 2 |
śmietana 18-procentowa | 2 lyzeczki |
majonez | 1 lyzeczka |
szynka | 2-3 plasterki |
sól, pieprz do smaku | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
pieczarki | 30 dag |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
papryka konserwowa | 1 połowka |
rzodkiewka | 2 |
śmietana 18-procentowa | 2 lyzeczki |
majonez | 1 lyzeczka |
szynka | 2-3 plasterki |
sól, pieprz do smaku | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: