Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym2-2.jpg)
Przełożyć do miski. Doprawić solą i pieprzem.
![Krok 3 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym5-2.jpg)
Piekarnik rozgrzać do 180 st i piec około 15-20 minut. Smacznego!
![Krok 6 - Pieczarki faszerowane musem kalafiorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-musem-kalafiorowym6-2.jpg)
kalafior | 330 gram |
fasolka szparagowa | 145 gram |
mozzarella | 70 gram-light |
koperek | 1/3 pęczka |
pieczarki | 6 dużych sztuk |
cukinia | 50 gram |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: