Składniki:
wątróbka drobiowa | 15 dkg |
masło | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyż |
natka pietruszki | garść |
czosnek | 2 ząbki |
pieczarki | 12 szt |
śmietana | 120 ml |
gałka muszkatałałwoa | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
masło |
wątróbka drobiowa | 15 dkg |
masło | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyż |
natka pietruszki | garść |
czosnek | 2 ząbki |
pieczarki | 12 szt |
śmietana | 120 ml |
gałka muszkatałałwoa | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: