Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane11-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane12-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane13-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane14-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane15-2.jpg)
pieczareki całe | 1 kg |
jajko | 1 szt. |
wędlina | 200 gram |
ser żółty | 150 gram |
natka pietruszki | |
cebula biała | 3 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl. |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: