Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-miesem2-2.jpg)
Pieczarki umieścić w naczyniu żaroodpornym, posmarowanym oliwą lub masłem.
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-miesem0-2.jpg)
pieczarki | 10 |
mięso mielone | 200 g |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
sól | |
pieprz | |
oregano | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: