Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane – pieczone
Kroki postępowania
Pieczarki wydrążyć od środka razem z nóżkami.
![Krok 1 - Pieczarki nadziewane – pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-pieczone1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki nadziewane – pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-pieczone2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki nadziewane – pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-pieczone3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki nadziewane – pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-pieczone4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki nadziewane – pieczone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-nadziewane-pieczone5-2.jpg)
pieczarki | 5 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
bułka | 1 szt |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
masło | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: