Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane6-2.jpg)
![Krok 7 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane7-2.jpg)
pieczarki | 300 g |
jaja | 2 szt |
mąka krupczatka | 1,5 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 g |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej do smażenia | 300 ml |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: