Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-panierowane-6-2.jpg)
pieczarki | 300 g |
jaja | 3 szt |
mąka pszenna | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyzeczki |
olej rzepakowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: