Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarki w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
jajko 1-2 szt
czosnek 2 ząbki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w panierce

Pieczarki obieramy. Do jajka dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę, sól i pieprz – roztrzepujemy.

Pieczarki obtaczamy w jajku następnie w bułce tartej.

Smażymy w głębokim oleju na złoty kolor.

Najlepiej smakują zaraz po usmażeniu.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 10.03.2014 10:52
dobra przekąska :)
Smaczna_B 03.02.2014 11:02
też takie robiłam , są bardzo smaczne
agnieszka214 03.02.2014 09:38
smacznie wygladaja
Rafał10 02.02.2014 23:02
bardzo takie lubię :)
migotka28 02.02.2014 21:02
ładnie wyglądają
Cranberry 02.02.2014 21:00
Fajne pieczareczki
Anna169Hosz 02.02.2014 20:08
Bardzo lubię.
ao_12 02.02.2014 19:27
Ale muszą być pyszne:)
krokus 02.02.2014 18:08
MagdaXXX ja je podaje same jako przekąskę
Joannasz3190 02.02.2014 17:48
Super pomysł :)
Milka100 02.02.2014 17:40
pyszne pieczareczki
MagdaXXX 02.02.2014 17:36
do czego to podajesz?
nogawkuchni 02.02.2014 17:33
Pyszne,wygląda smacznie i z pewnością świetnie smakuje,muszę wypróbować, ciekawa i smakowita propozycja.
Czyki 02.02.2014 17:31
Znakomity pomysł:)
Megg 02.02.2014 17:28
Pyszności :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak