Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z mięsem
Pieczarki myjemy i wyłamujemy nóżki, do każdej pieczarki wprószamy trochę sera i nakładamy przygotowany farsz.
Pieczarki panierujemy w roztrzepanym jajku i tartej bułce.
Smażymy na rumiano.
łopatka wieprzowa | ok 15 dag mielonej |
pieczarki | ok 30 dag małych |
cebula | 1 łyżka z czubkiem posiekanej |
natka pietruszki | 1 łyżka z czubkiem posiekanej |
ser żółty | 3 łyżki startego |
jajko | 2 szt |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: