Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarki zapiekane z farszem z botwiny i mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-zapiekane-z-farszem-z-botwiny-i-miesem6-2.jpg)
pieczarki | 5 szt |
mięso mielone | 150 g |
oliwa | 1 łyżeczka |
pomidory suszone | 3 szt |
cebula | 1 szt |
por | 0,5 szt |
botwinka | 2 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: