Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa mega koperkowa
Kroki postępowania
Na wrzątek wrzucamy opłukane udźce, dodajemy sól i Kucharka. Garnek przykrywamy i gotujemy na małym ogniu do miękkości mięsa.
![Krok 1 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa6-2.jpg)
![Krok 7 - Pieczarkowa mega koperkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-mega-koperkowa7-2.jpg)
udźce kurczaka | 2 szt |
pieczarki | 300 g |
marchew | 1 szt |
koperek | 3 łyżki |
śmietana kremówka | 100 ml |
czosnek | 3 ząki |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa do potraw |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: