Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKOWA Z FALBANKAMI NA REGIONALNEJ KIEŁBASIE
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIECZARKOWA Z FALBANKAMI NA REGIONALNEJ KIEŁBASIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-falbankami-na-regionalnej-kielbasie1-2.jpg)
![Krok 2 - PIECZARKOWA Z FALBANKAMI NA REGIONALNEJ KIEŁBASIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-falbankami-na-regionalnej-kielbasie2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 3 - PIECZARKOWA Z FALBANKAMI NA REGIONALNEJ KIEŁBASIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-falbankami-na-regionalnej-kielbasie0-2.jpg)
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt |
ziemniak | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
kiełbasa regionalna | 3-4 pętka |
śmietana | 3-4 łyżki |
makaron falbanki | 100-200 g |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: