Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa z szalotką i kiełkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarkowa z szalotką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-szalotka-i-kielkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarkowa z szalotką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-szalotka-i-kielkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarkowa z szalotką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-szalotka-i-kielkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarkowa z szalotką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-szalotka-i-kielkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarkowa z szalotką i kiełkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa-z-szalotka-i-kielkami5-2.jpg)
masło do smażenia | |
szalotka | 3 sztuki |
pieczarki | 70 dkg |
bulion drobiowy | 1 l |
śmietana kremówka | 1/3 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
woda | 1/2 szklanki |
żółty ser | 10 dkg |
kiełki | cebuli 20 g |
natka pietruszki | wg uznania |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: