Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarkowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-mielone2-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarkowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-mielone3-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarkowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowe-mielone4-2.jpg)
mięso mielone | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: