Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń cielęca z serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń cielęca z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cieleca-z-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń cielęca z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cieleca-z-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń cielęca z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cieleca-z-serem3-2.jpg)
wstawić do piekarnika nastawionego na 170 stopni i piec przez 45 minut
podawać gorące pokrojone w 2-3 cm kawałki
smacznego
![Krok 4 - Pieczeń cielęca z serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-cieleca-z-serem4-2.jpg)
mięso cielęce bez kości | 0,5 kg |
ser żółty | 5 plasterków |
przyprawa gyros | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | 2 szczypty |
cebula | 1 mała |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: