Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-nadziewana-cukinia-pawie-oczko1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-nadziewana-cukinia-pawie-oczko2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-nadziewana-cukinia-pawie-oczko3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-nadziewana-cukinia-pawie-oczko4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń nadziewana cukinią "Pawie oczko" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-nadziewana-cukinia-pawie-oczko5-2.jpg)
mięso mielone | 1 kg |
bułka czerstwa | 1 |
jajko | 2 |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Czosnek suszony Prymat |
cukinia | 1 mała |
cebula biała | 1 mała |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
żółtko jajek | 1 |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: