Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń pieczarkowo-jajeczna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń pieczarkowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-pieczarkowojajeczna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń pieczarkowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-pieczarkowojajeczna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń pieczarkowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-pieczarkowojajeczna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń pieczarkowo-jajeczna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-pieczarkowojajeczna0-2.jpg)
pieczarki | 0,5 kg |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
cebulka zielona | 1 pęczek |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
sól do smaku | |
oliwa | do smażenia |
masło | 1 łyżka |
mleko | do namoczenia bułki |
chrzan tarty | 1,5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
jajko ugotowane na twardo | 7 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: