Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska faszerowana warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń rzymska faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-faszerowana-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń rzymska faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-faszerowana-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń rzymska faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-faszerowana-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń rzymska faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-faszerowana-warzywami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń rzymska faszerowana warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-faszerowana-warzywami5-2.jpg)
mięso mielone | 80 dag |
cukinia | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
kalafior | 1/2 sztuki |
cebula | 1/4 sztuki |
kajzerka | 1 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Rozmaryn suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: