Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska z boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń rzymska z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń rzymska z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń rzymska z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń rzymska z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-rzymska-z-boczkiem0-2.jpg)
mięsa wieprzowego(łopatki) | 1 kg |
czosnku | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
soli | 1 łyżeczka |
pieprzu | 1 łyżeczka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
majeranku | 1 łyżka |
słodkiej papryki | 1 łyżeczka |
mąki pszennej | 2 łyżki |
boczku | 8 plastrów |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: