Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-wolowa-w-kapuscie-pekinskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-wolowa-w-kapuscie-pekinskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-wolowa-w-kapuscie-pekinskiej3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-wolowa-w-kapuscie-pekinskiej4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczeń wołowa w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczen-wolowa-w-kapuscie-pekinskiej0-2.jpg)
wołowina | 1,2 kg |
kapusta pekińska | kilka liści |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
rodzynki | garść |
olej do smażenia | |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: