Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona - marynowana w ziołach łopatka jako mięsko do chleba
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona - marynowana w ziołach łopatka jako mięsko do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-marynowana-w-ziolach-lopatka-jako-miesko-do-chleba1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczona - marynowana w ziołach łopatka jako mięsko do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-marynowana-w-ziolach-lopatka-jako-miesko-do-chleba2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona - marynowana w ziołach łopatka jako mięsko do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-marynowana-w-ziolach-lopatka-jako-miesko-do-chleba3-2.jpg)
łopatka bez kości | 800 g |
sól do smaku | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1,5 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 - 3 łyżeczki |
olej | 100-125 ml |
woda | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: