Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone gołąbki z sosem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone gołąbki z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-sosem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone gołąbki z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-sosem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone gołąbki z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-golabki-z-sosem-pieczarkowym3-2.jpg)
pieczarki | 30 deko |
śmietana 30% | 200 ml |
cebula | 2 |
masło | 1 łyżeczka |
kapusta włoska | 1 mała główka |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
jajko | 1 |
ryż ugotowany | 1 torebka |
koperek | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: