Składniki:
jabłka | 4 sztuki |
kwaśna śmietana | 1,5 opakowania |
śmietana kremówka | 1/2 opakowania |
rodzynki | 8 dag |
cukier | 3 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
płatki migdałowe | 3 dag |
sos waniliowy | 1 (w proszku) |
jabłka | 4 sztuki |
kwaśna śmietana | 1,5 opakowania |
śmietana kremówka | 1/2 opakowania |
rodzynki | 8 dag |
cukier | 3 łyżki |
jajko | 2 sztuki |
płatki migdałowe | 3 dag |
sos waniliowy | 1 (w proszku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: