Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierożki z farszem
Kroki postępowania
Z ciasta zrobić wałek, ręką w środku wałka zrobić wgłębienie nałożyć farsz, ciasto zlepić od góry.
mąka pszenna | 4 szkl |
margaryna | 1 szt |
śmietana 18 proc | 1 szkl |
drożdże | 3 dkg |
sól | 1/2 łyżeczka |
kapusta włoska | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
margaryna | 1/2 szt |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
grzyby suszone | 4 dkg |
tłuszcz do formy | |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: