Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierożki z sadła z jabłkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone pierożki z sadła z jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki-z-sadla-z-jablkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone pierożki z sadła z jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki-z-sadla-z-jablkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone pierożki z sadła z jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki-z-sadla-z-jablkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone pierożki z sadła z jabłkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-pierozki-z-sadla-z-jablkiem4-2.jpg)
mąka pszenna | 50 dag |
sadło | 30 dag |
jajko | 1 szt |
śmietana | 3 łyżki |
sól do smaku |
jabłka | 3 szt |
cukier | 4 łyżki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1/4 szklanki |
cukier waniliowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: