Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone roladki schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczone roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-schabowe6-2.jpg)
schab bez kości | 600 g |
pieczarki | 6 sztuk |
cebula biała | 2 sztuki |
czosnek ząbki | 6 ząbków |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: