Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony kabaczek z nadzieniem mięsnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony kabaczek z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-kabaczek-z-nadzieniem-miesnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony kabaczek z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-kabaczek-z-nadzieniem-miesnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony kabaczek z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-kabaczek-z-nadzieniem-miesnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony kabaczek z nadzieniem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-kabaczek-z-nadzieniem-miesnym4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 600 gram |
cebula biała | 2 szt. |
ser żółty | 200 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
natka pietruszki | |
sól | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko | 2 szt. |
kabaczek | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: