Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony królik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-krolik17-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-krolik18-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-krolik16-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony królik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-krolik15-2.jpg)
królik | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
pieprz | 0.5 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
olej | 1 szklanka |
Majeranek suszony Prymat | 1 garstka |
czosnek | 1 pałka |
Papryka ostra mielona Prymat | 0.5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: