Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony łosoś
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony łosoś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-losos1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony łosoś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-losos2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony łosoś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-losos3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony łosoś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-losos4-2.jpg)
natka pietruszki | 1 pęczek |
sok z cytryny | 5 łyżek |
oliwa | 8 łyżek |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
łosoś filet | 2 porcje |
folia aluminiowa | |
ząbek czosnku | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: