Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony udziec indyczy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczony udziec indyczy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-udziec-indyczy0-2.jpg)
udziec z indyka | 1,5 kg |
żółta papryka | 1 |
marynata | |
kostka czosnkowa | 1 |
przyprawa do pieczonego kurcz | 1 łyżeczka |
chili scotch bonnet | 1/3 łyżeczka |
woda | 5 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: