Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieczywo domowe nr 4, czyli chlebek żytni. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczywo-domowe-nr-4-czyli-chlebek-zytni.6-2.jpg)
woda | 175 g |
mleko | 175 g |
cukier brązowy | 2 łyżeczki |
drodże, | 15 g |
mąka żytnia | 250 g |
mąka pszenna | 200 g |
sól | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: