Przepis i sposób przygotowania na: Pierniczki „Pepparkakor”
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierniczki „Pepparkakor” foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-pepparkakor6-2.jpg)
syrop klonowy | 0,5 szklanki |
masło | 0,5 kostki |
mąka pszenna | 400 g |
cukier puder | 100 g |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
sól | 1/4 łyżeczki |
jajko | |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: