Przepis i sposób przygotowania na: Piernikowe serduszka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piernikowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piernikowe-serduszka1-2.jpg)
![Krok 2 - Piernikowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piernikowe-serduszka2-2.jpg)
![Krok 3 - Piernikowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piernikowe-serduszka3-2.jpg)
![Krok 4 - Piernikowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piernikowe-serduszka4-2.jpg)
![Krok 5 - Piernikowe serduszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piernikowe-serduszka5-2.jpg)
miód wielokwiatowy | 300 g |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżeczka |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
woda gorąca | 1 łyżka |
cukier puder | 100 g |
Kardamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
mąka tortowa | 500 g |
proszek do pieczenia | 4 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
woda | do posmarowania |
kolorowa posypka | |
czekolada gorzka | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: