Przepis i sposób przygotowania na: Pieróg - calzone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone5-2.jpg)
![Krok 6 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone6-2.jpg)
![Krok 7 - Pieróg - calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierog-calzone7-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
drożdże świeże | 3 g |
masło | 6 g |
cukier | 1 łyzka |
sól | 1 łyzeczka |
żółtko jajek | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
pieczarki | 700 g |
boczek surowy | 400 g |
ser mozarella | 250 g - w bloku |
jajko | 1 szt |
ketchup pikantny | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: