Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi bazyliowo szpinakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi bazyliowo szpinakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-bazyliowo-szpinakowe6-2.jpg)
mąka pszenna typ 500 | 250 g |
bazylia świeża | 1 doniczka |
woda ciepła | 1/2 szklanki |
woda zimna | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | 1/3 łyżeczki |
szpinak | 40 dkg |
czosnek ząbki | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
ser feta | 10 dkg |
masło klarowane | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: