Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi na kwaśno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi na kwaśno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-na-kwasno6-2.jpg)
jajko | 2 szt |
sól do smaku | |
mąka | 4 szkl |
woda letnia | 300 ml |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
ziemniaki | 40 dag |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło | |
cebula | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: