Przepis i sposób przygotowania na: pierogi ruskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie322-2.jpg)
![Krok 2 - pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie323-2.jpg)
![Krok 3 - pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie321-2.jpg)
mąka pszenna | 40 dag. |
jajko | 1 szt. |
ser biały | 25 dag. |
ziemniaki | 85 dag. |
cebula | 1 szt. |
smalec | do smażenia |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
mąka pszenna | do podsypania |
woda | 120 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: